Versus z Handlové posouvá demo "Bastard"

09.05.2010 09:40

Versus jako skupina vznikla na přelomu let 2006-2007, i když Promo a Iwory už spolu fungovaly mnohem dříve, cca od roku 2003, kdy však působily ještě pod jiným názvem. Za sebou mají i několik desítek odehraných koncertů, které se konaly zejména v jejich regionu, kde je už lidé celkem dobře znají.

 

Ven se rozhodli posunout demo "Bastard", které obsahuje 7 stop a které nahráli za pomoci a ve studiu Josefa Engerera / GoodFellaz production /. Produkčně toto demo zastřešil dvorní producent Koma a mezi ďakovačkami na bookletu můžete spatřit i jméno Keacy, který tuto skupinu řízení nezbytné a který spáchal i celkem slušný cover.

Po demu "Bastard" si však versus pauzu nedává a možná i ve stylu jiné, známější skupiny z Handlové (Moja Reč) plánují makat na nových věcech, tedy na albu, jehož pilotní singl by mohl být venku již začátkem března, na kdy kluci ohlásili i křest dema "Bastard", které se samozřejmě bude konat v Handlové.

V případě zájmu si křest, jakož i samotné koncerty můžete do vašeho města řešit i vy, stačí, když se klukům jednoduše ozvete na momentální mail:
prome@orangemail.sknebo jiný kontakt.
icq: 419012748
mobil: 0911 202 248


 

 

 


počítadlo.abz.cz