Ve jménu ulic 2 mixtape je hotov! Sťahuj Stahuj

08.06.2010 09:50

Rok i nějaké čtyři měsíce dozadu nabídl DJ Lucco první díl svého tejpu Jménem ulic. Tehdy se na mikrofonu představil téměř výhradně Don Klokočino. Dnes je to však již jinak. Jménem ulic 2 mixtape je v režií Kaidžasa a darebáků, tedy MCs Světový Hlas a Luger, který dostali znatelně větší prostor."Kluci spolu chystají kolabuje album a tímto mým mixtape jsem je chtěl podpořit," řekl o tejpe Lucco a připomněl, že slohy přispěly i Lemur, Moloch Vlavo a Lbk.

Tejp je postaven na mash-upech skladeb, které od Kaidžasa ale i Lugera, zda Světového Hlasu znáte.Výjimkou jsou pouze krouží ulicí, kde slohy napsané Světový Hlas a Moloch Vlavo, Hraj s kartami jaké máš, kde slohy napsané Lemur a Lbk.Samozřejmě nechybí vítězný remix z naší soutěže skladby kázání se vypravuje, chleba se jí od Palit, ze začátku tohoto roku a novučičká Pár slov, která již v původní verzi vznikla do americké instrumentálka."Myslím, že je slyšet, že jsme si dali s výběrem hudeb záležet a všechny akapely sedí v nových hudba stoprocentně," zhodnotil autor projektu.

 Jelikož jde o mash-upů tejp zůstalo prý ještě mnoho nepoužitého materiálu, což svědčí o tom, že kluci si při výběru dali opravdu záležet.

  Vás fans určitě potěší zpráva, že tejp je nabízený jako dárek pro vás, takže si jej můžete spokojeně stáhnout níže pod textem.Pokud byste však zatoužili po originále, nebo jste vášnivý sběratel, Lucco odkazuje, že je připravena i limitovaná edice 100 kusů vylisovaných mixtape v kartonovém obalu. Kdy však a kde bude k dostání tento tejp v této formě zatím Lucco neprozradil.

Závěrem už jen přikládáme link na download a tracklist s cover, který je mimochodem oproti tomu na jednotce milionkrát lepší.

 

DJ Lucco - V mene ulíc 2 mixtape (99.96 MB)

Tracklist:
01. Kaidžas - To meno (Fireman mash-up)
02. Darebáci - Moja štvrť (Beamer, Benz or Bentley mash-up)
03. L.u.g.e.r - Žandári (Run this town mash-up)
04. Kaidžas - Neni ste na to stavaný vsp. Svetový Hlas (OK, you are right mash-up)
05. Kaidžas - Pár slov (Banned from TV mash-up)
06. Darebáci - Ukáž prstom na mňa (Get involved mash-up)
07. Kaidžas - Hraj s kartami aké máš vsp. Lemur a Lbk
08. Kaidžas - Sídlisková muzika (feel me mash-up)
09. Kaidžas - Nehaj hudbu hrať (So fly mash-up)
10. Kaidžas - Krúžim ulicou vsp. Svetový Hlas a Moloch Vlavo
11. Kaidžas - Stráž si to (Tie my hands mash-up)
12. Kaidžas - Mount emerest (Who got gunz mash-up)
13. Kaidžas - Ze psáma (gangsta nation mash-up)
14. Darebáci - Konfidenti (Bad guys always die mash-up)
15. Kaidžas - Raz dva (All above mash-up)
16. Kaidžas - Reči sa vyprávajú, chleba sa jí (Palio remix)

 


počítadlo.abz.cz