Stahujte sólo debut Bio - Vzkříšení

13.05.2010 10:49

Pamatujete se na singl "trable si mě hledají", ve kterém Biovi hostuje i Delik? Ten jsme vám takto před měsícem posunuli a také prozradili i to, že sólo Vzkříšení putuje do prodeje. Bio se však po jistém podnětu rozhodl, že vám debut dá zadarmo a tak si ho právě teď můžete potah pouze od nás.

 

Je to přesně týden, co se do shopů dostal debut Vzkříšení od piešťanské rapera s pseudonymem Bio. Tento člen skupiny Arzenál, projektu Sekta, ale i vítěz slovenského freestyle battle-u 2009 se před pár hodinami rozhodl, že jeho debut posune těm, kteří buď to ještě nejsou přesvědčeni, že si ho chtějí koupit, nebo těm, kteří na to nemají momentálně love, nebo prostě komukoliv, kdo má o jeho tvorbu zájem a to úplně zadara. "Album dávám volně ke stažení, jako projev díků fanouškům, za to že tolik čekali a vyptávali se kdy bude, za to že vidím že mají zájem o mou hudbu a navíc chci, aby se to dostalo k lidem, a když je ten internet nejrychlejší a nejsilnější cesta, tak potom ať to je na Internetu ... Každopádně album je dále možné zakoupit si ho a každý má možnost podpořit to. "

Debut byl připravován téměř dva roky, obsahuje 12 stop včetně Intra a na majka se kromě Bia objevuje ve velkém zastoupení i zpěvák Majco8Kuna. Dále jsou tam MCs, jako: Supa (Moja Reč), Delik (Moja Reč), Idea (Ideafatte), Lyrik (Modré Hory), ale i jeho skupinou parťáci BOB (Sekta) a Dappa (Arzenál). Produkci zastřešil zejména Biov producent Rudec, dále dvěma beaty přispěli Regular a Monrovia, jeden přidal grazz ze štúrovské invaze a jeden si Bio udělal sám. Kompletně se to nahrávalo u Kina v Piešťanech ao mix, jakož i kompletní master se postaral dvorní producent Rudec. Foto a design vzal na sebe Ouko (PN) a cover zas udělal Adiss (Zakilo).

Vzkříšení se bude i nadále prodávat po lokálních shopech. Kdo chce CD přímo od zdroje (možná i s podpisem a věnováním), tak může psát na
bio.renegat@gmail.com a pokud si skočíte na nějaký z jeho koncertů, tak tam bude probíhat prodej s cenou 6 €. Čekujte praporku Vyvolený Tour 2010 feat. Sekta, který začíná již v pátek 14.5. ve městě Čadca a kromě toho můžete do měsíce očekávat i debutové dvojklip Libertas / Město Hrieschu, o který se postará klipmejker Double J. ... Pro teď už ale stahujte debut a jako poslední větu připojuji Biov odkaz: "Toto je moje vzkříšení pro vás všechny a věřím, že několik z vás se v něm najde, vím to ...".

 

Bio - Vzkriesenie (94.82 MB )

 

TRACKLIST:
01. Úvod
hudba: Rudec
02. Krvavé Stopy
hudba: Rudec, vokály: Majco8Kuna
03. Stereotyp
hudba: Regular,  rap: Bio, Idea / Ideafatte
04. Trable Si ma Hladajú
hudba: Bio, rap: Bio, Delik / Moja Reč
05. Libertas
hudba: Rudec, rap: Bio, Supa / Moja Reč, spev: Majco8Kuna
06. Nehaj Nás Žiť
hudba: Rudec, rap: Bio
07. Mesto Hriechu
hudba: Monro, rap: Bio, Lyrik
08. Vela Sa Zmenilo
hudba: Rudec, rap: Bio, Dappa
09. V cudzom svete
hudba: Rudec, rap: Bio, spev a vokály: Majco8Kuna
10.Nepoznajú Ma
hudba: Monro, rap: Bio
11.Nemaj Strach
hudba: Regular, rap: Bio
12. Vyvolený
hudba: Grazzel, rap: Bio, B.O.B

 


počítadlo.abz.cz