Stáhni si pokračování Jorgosovho "Groovedigga" mixtapeu

17.05.2010 12:08

Něco přes půl roku potřeboval český DJ Jorgos na to, aby druhým dílem navázal na svůj relativně úspěšný mixtape "Groovedigga", který prezentoval jeden z elementů hip-hopu, cratedigging. Je potreba povedať, že sa na to nepozeral z pohladu hip-hopoveého producenta, ale zameral sa na tanečnú hudbu rokov minulých. Je potřeba říci, že se na to nekoukal z pohledu hip-hopoveého producenta, ale zaměřil se na taneční hudbu let minulých.

 

 

 

  Jinak to Jorgos , člen War Trak Posse, neviděl ani na dvojce a tak posluchač opět dostává porci originálních tracků a motivů, které byly později použity a vysamplované do současné taneční muziky. Hip-hop totiž není jediným žánrem, kde se sample hudba a právě Groovedigga jedna nabídl pěknou cestu, jak to funguje jinde.

 

Jorgos vás tedy provede skladbami současné dance music, resp.  její zdrojovými pecka a tak se seznámíte s tím, co ve své tvorbě využívají takoví Bob Sinclar , Dizzee Rascal nebo MIA a nebude chybět ani pár tracků od českých producentů, ostatně tak, jak je to u Jorgos a zvykem už pomalu na každém mixtape.

Z těch domácích mu přispěly Mike Trafik a Tuco , kteří dodali exkluzivní věci, ale i DJ Wich s již před tím vydanou pecku a zahanbit se nenechal ani sám Jorgos, který primasíroval skladby rovnou dvě. Mixtape Groovedigga 2 si můžete stáhnout níže, ale po kontaktu s Jorgos om nebo sponzorem LRG se dá dostat ik jedné z 500 fyzických kopií.

 

DJ Jorgos - Dangerous (MJ Tribute Vibe Radio Show) (36.68 MB,)

 


počítadlo.abz.cz