DJ Wich, Indy, Zverina a Vec si to rozdali na ledě!

10.05.2010 12:07

Tato fantastická čtyřka se do sebe pustila na ledě a vznikl z toho hned skvělý track, ve kterém jednou pro vždy vyjasnil Indy, že Češi nakopou Slovákům na ledě kdykoliv prdel! A jak reagovali Vec se Zverinou?

Takto se vyjádřil k nahrávce Indy:

„Původně to vzniklo spontánně, a neplánovaně, pak se z toho stal určitej cíl – totiž s klukama hodně hrajeme NHL na Xboxu, oni sou fakt dobrý, já to vždycky hrál solo, a jednou přijeli ke mě do studia, že budem dělat muziku. Skončilo to 8mi hodinovou šňůrou před televizí, kdy sme hráli každej s každým, sme rovnocenný soupeři – a já od tý doby nechci jinak. Myslím že na scéně nás 3 nikdo v NHL nedá. Obzvlášť Zverinu, kterýho podezříváme z tajný dohody s jeho kontrolerem kterej mu dovoluje vyhrávat víc než ostatní!!!

Všichni jsme velcí hokejoví fans a protože právě startuje MS v hokeji, ozývá se zase ta věčná rivalita mezi Čechy a Slováky. Rozhodli jsme se tohle téma využít a udělat speciální hokejovej track, ve kterým si se slovenskými bratmi jednou pro vždy vzájemně vyjasníme, že v hokeji jim kdykoliv nakopem prdel!“

Poslouchejte a bavte se!

 


počítadlo.abz.cz