Arzenál dáva k stiahnutiu nový mixtejp „Tak chutí život„

09.05.2010 09:48
 

Arzenál dáva k stiahnutiu nový mixtejp „Tak chutí život„

Pred časom avizované sa stáva realitou. Klikaj, sťahuj, či kontroluj kompletný a nový mixtejp "Tak chutí život" od píščanskej skupiny Arzenál.

 

Zhruba pred mesiacom sme si pripomenuli, že Arzenál maká a doťahuje veci okolo chystaného mixtape-u a po ochutnávke "Minúta ticha" je mixtejp "Tak chutí život" hotoví a pripravený na poťahanie. Tejp okrem pár zahraničných inštrumentálok a jednej hudby od Regulara produkčne celý spadá pod ARZ produkciu. Nájdete na ňom pestré témy a to osobné výpovede, ale aj diss na jednu skupinu - to všetko sa na mixtejpe "Tak chutí život" nachádza. Dohromady sa môžete tešiť na 17 trackov, medzi ktorými sa nachádzajú aj 2 remixy a to na skladby "Prečo chceš ma klamať" a "Za horizontom".

Avšak to nie je všetko. Crew ARZ momentálne plánuje vydať dva videoklipy, taktiež pripravuje koncertnú show a pomaly sa začínajú práce na prvom Dappovom a Biovom druhom EP. Mimo to, Bia môžete vidieť v týchto dňoch i v prvom, pôvodnom, slovenskom, hip-hopovom muzikály Príbeh Ulice. Kontrolujte tejp, skočte na muzikal a čítaj vyjadrenie zainteresovaného: "Jeap, toto je Bio, aaa eerr zeet, zdravíme všetkých, ktorí vytrvalo čakali na mixtape a ospravedlňujeme sa, že to trvalo dlhšie než malo, ale sme leniví, čo narobíme...tak si to všetci downloadnite a užite... Tešte sa na naše ďalšie veci, ktoré prídu čoskoro. Vidíme sa na koncertoch. Pijeme Cuba Libre."

Tracklist: Arzenál - Tak chutí život (96,1 MB) .rar
01 Intro (prod. Rudec)
02 Tak chutí život (prod. Rudec)
03 Temní jazdci (instr. Swollen Members - Dark riders)
04 Vlastný rozum (prod. Rudec)
05 Je príliš neskoro (prod. Regular)
06 Daj mi silu (instr. Nas - One mic)
07 Minúta ticha (prod. Rudec)
08 Na úteku (prod. Bio & Rudec)
09 Prečo chceš ma klamať (remix) (prod. Rudec)
10 Schody na vrchol (prod. Rudec)
11 Ste to vy (instr. CNN - Live on live long)
12 A tak píšem (instr. AOTP - Gorillas)
13 Poď so mnou (prod. Bio & Rudec)
14 Za horizontom (prod. Bio & Rudec)
15 Keď steny prehovoria (prod. Rudec)
16 Za horizontom (remix) (prod. Rudec)
17 Adrenalín (prod. Bio & Rudec)


  •  

počítadlo.abz.cz