Třetina dělá na sólo albu

01.06.2010 09:59

Od vydání dema ZeteM aka eL.Ka.Po. prošlo už dost času av podstatě celé to období Třetina dával pomalu dohromady materiál na jeho sólo nosič. Z asi 30 treků nakonec povyberal těch 18 nejlepších a ty zaznamenal u bodák a ve studiu, kde momentálně probíhá mix a master pod jeho dohledem.

Beaty si poriesil sám, no něco přidal i Regula r , který spolupracoval například s BIOMATE, zda Shomi a produkci přibalil i Peko (Modré Hory).  Na majka kromě Třetinu nenajdete nikoho ze ZeteM, no bude tam například hosting od Levický kluka jménem Jackpot , který působil ve skupině Naše Masa, ale i Baška, zda týpek se jménem Valdo valaška, který kromě jiného třetinami na letošním festivalu Toto je Hip-Hop bude dělat i hypemana.

  Nosič bude obohacen io scratche a ty dodal otec Věc a celkově tedy na CDčka Veřejné Tajemství můžete očekávat 18 věcí, což je asi hodina hudby. O cover se postaral KST, který pár grafik udělal například vecová a brzy se k vám dostane i snippets, který mi Třetí dodá do dvou týdnů. Mimo to se zmínil i klip a ten se podle všeho natočí - no na jakou skladbu, to však ještě zbývá neprezradené. Tajemstvím však není to, že právě na zmíněném festivalu Třetí zaznamená i nějaký video materiál, takže už nyní je více méně jasné, že se zřejmě bude jednat o nějakou party věc ...  No ale možná se mýlím ...

facebook: Tretina
https://my.hip-hop.sk/Tretina 

 


počítadlo.abz.cz