Stahuj demo od Levický skupiny Naše Masa

09.05.2010 09:06

Naše Masa je skupina z Levic a tvoří ji jackpotu a Post. Kluci mi poslali demo Jsme ve hře, ke kterému přibalili i dva sólo tracky. Demo po produkční stránce Josefov hlavně SNPY aka Peanuts Production, přičemž mu do pár věcí zasáhl i německý beatmaker Emotion-al i slovenský producent La Soul.

Osobně mě nejvíce ze všech věcí zaujala právě skladba, která nese stejnojmenný název jako samotné demo - tedy věc "Jsme ve hře". Kromě ní se však na demu nacházejí ještě další čtyři věci, jakož i už zmíněné dvě Solovki. Právě v jedné ze sólo věcí dává Jackpot, kterého na vokály doplňuje Brigit z Nitry, no av sole Posta se zas produkčně, jakož i na skreč zda mastri předvedl DJ Jazzy.

 

Skupina Naše Masa v současnosti pracuje na svém EP-čku, ale o tom až později ... No a kto by chcel túto dvojku vo svojom meste, nech píše na mail nasamasa@plejada.sk . Pre teraz však už kontrolujte tracklist, ako aj samotné demo. No a kdo by chtěl tuto dvojku ve svém městě, ať píše na mail nasamasa@plejada.sk . Pro nyní však již kontrolujte tracklist, jakož i samotné demo.

Tracklist:
1. Sme v hre (9,25 MB)
Produkcia: SNPY & EMOTION (De) pre PEANUTS PRODUCTION
2. Pripravený na život
Produkcia: SNPY pre PEANUTS PRODUCTION
3. Predveď sa
Produkcia: SNPY & LA SOUL pre PEANUTS PRODUCTION
4. Môj tím
Produkcia: SNPY pre PEANUTS PRODUCTION
5. Vieš o tom nič
Produkcia: SNPY & EMOTION (De) pre PEANUTS PRODUCTION

+ Bonus sólo treky
Jackpot feat. Brigita - Bez teba
Produkcia: SNPY pre PEANUTS PRODUCTION
Post - Ak nie si ozajstný
Produkcia, skreče, master: JAZZY

Naša Masa - Sme v hre demo (54,22 MB .rar)

 

 

 


počítadlo.abz.cz