Stáhni si pokračování Jorgosovho "Groovedigga" mixtapeu

17.05.2010 12:05

Něco přes půl roku potřeboval český DJ Jorgos na to, aby druhým dílem navázal na svůj relativně úspěšný mixtape "Groovedigga", který prezentoval jeden z elementů hip-hopu, cratedigging. Je potreba povedať, že sa na to nepozeral z pohladu hip-hopoveého producenta, ale zameral sa na tanečnú hudbu rokov minulých. Je potřeba říci, že se na to nekoukal z pohledu hip-hopoveého producenta, ale zaměřil se na taneční hudbu let minulých.

 

novinky > domáce novinky > domácí

Stiahni si pokračovanie Jorgosovho "Groovedigga" mixtapeu Stáhni si pokračování Jorgosovho "Groovedigga" mixtapeu

Niečo cez pol roka potreboval český DJ Jorgos na to, aby druhým dielom nadviazal na svoj relatívne úspešný mixtape "Groovedigga", ktorý prezentoval jeden z elementov hip-hopu, cratedigging. Něco přes půl roku potřeboval český DJ Jorgos na to, aby druhým dílem navázal na svůj relativně úspěšný mixtape "Groovedigga", který prezentoval jeden z elementů hip-hopu, cratedigging. Je potreba povedať, že sa na to nepozeral z pohladu hip-hopoveého producenta, ale zameral sa na tanečnú hudbu rokov minulých. Je potřeba říci, že se na to nekoukal z pohledu hip-hopoveého producenta, ale zaměřil se na taneční hudbu let minulých.

Inak to Jorgos , člen War Trak Posse , nevidel ani na dvojke a tak poslucháč opäť dostáva porciu originálnych trackov a motívov, ktoré boli neskôr použité a vysamplované do súčasnej tanečnej muziky. Jinak to Jorgos , člen War Trak Posse, neviděl ani na dvojce a tak posluchač opět dostává porci originálních tracků a motivů, které byly později použity a vysamplované do současné taneční muziky. Hip-hop totiž nie je jediným žánrom, kde sa sampluje hudba a práve Groovedigga jedna ponúkol peknú cestu, ako to funguje inde. Hip-hop totiž není jediným žánrem, kde se sample hudba a právě Groovedigga jedna nabídl pěknou cestu, jak to funguje jinde.

Jorgos vás teda prevedie skladbami súčasnej dance music, resp. Jorgos vás tedy provede skladbami současné dance music, resp. jej zdrojovými peckami a tak sa zoznámite s tým, čo vo svojej tvorbe využívajú takí Bob Sinclar , Dizzee Rascal alebo MIA a nebude chýbať ani pár trackov od českých producentov, ostatne tak, ako je to u Jorgos a zvykom už pomaly na každom mixtape. její zdrojovými pecka a tak se seznámíte s tím, co ve své tvorbě využívají takoví Bob Sinclar , Dizzee Rascal nebo MIA a nebude chybět ani pár tracků od českých producentů, ostatně tak, jak je to u Jorgos a zvykem už pomalu na každém mixtape.

Z tých domácich mu prispeli Mike Trafik a Tuco , ktorí dodali exkluzívne veci, ale aj DJ Wich s už pred tým vydanou peckou a zahanbiť sa nenechal ani sám Jorgos , ktorý primasíroval skladby rovno dve. Z těch domácích mu přispěly Mike Trafik a Tuco , kteří dodali exkluzivní věci, ale i DJ Wich s již před tím vydanou pecku a zahanbit se nenechal ani sám Jorgos, který primasíroval skladby rovnou dvě. Mixtape Groovedigga 2 si môžte stiahnuť nižšie, ale po kontakte s Jorgos om alebo sponzorom LRG sa dá dostať aj k jednej z 500 fyzických kópií. Mixtape Groovedigga 2 si můžete stáhnout níže, ale po kontaktu s Jorgos om nebo sponzorem LRG se dá dostat ik jedné z 500 fyzických kopií.

 

DJ Jorgos - Dangerous (MJ Tribute Vibe Radio Show) (36.68 MB )

 

 


počítadlo.abz.cz