Sledujte video: Kruscifix - dvojznačný obraz

01.06.2010 09:19

Skupinu Kruscifix tak tedy tvoří čtyři kluci.  Borci z grupy Invaze, která i mimo tento projekt funguje dále si teď říkají Syn (Ataker) a Komturka (grazz) a Uso aka Lord, známý také z freestyle battlev si po novém nechává mluvit Fantom a jediný, co zůstal u obvyklým pseudonymy je DJ Veritas, který je i jejich koncertní DJ.

  Kruscifix právě maká na svém společném debutu, které najdete ale až časem v shopech pod názvem Dolnozemci.Ten se nahrává v jejich vlastním studiu Černá Díra, kde se například nahrál i první, společný trek "dvojznačný Obraz", ke kterému je už hotový i klip. Ten byl zaznamenán pod režisérskou taktovkou Michala Kozár / Inýfilm Pictures ...

  Kdo by tuto grupu chtěl vidět naživo, tak kluci už odstartovali tour pod názvem Invaze / Kruscifix Tour 2010 a nejblíže se staví již tento pátek v trnavském ArtKluve a den na to jejich publikum přivítá v štúrovským Bašta Billiard. Booknuté však mají i jiné víkendy, takže pro přesnost sčeknite Flay s daty a místy, no a pro nyní již sledujte video "dvojznačný Obraz".

 


počítadlo.abz.cz