Album od Inside crew se blíží. Máme ďalšiu skladbu Máme další skladbu

01.06.2010 08:58

TIP: Na scénu se vracejí i Inside

  Inside dnes posílají další ochutnávku z alba. Nemám čas, jak se skladba jmenuje, je tématicky přesně o tom, co nás všechny vždy tiskne jak osina v zadku. Tedy alespoň těch, co pracují, zda vyrábějí peníze ne v čtyřmístným částkách.V textech je dokonce několik velmi trefný poznámek, které mě pozitivně pobavili.

  Bojím se však, že kluci si v této skladbě nastavili level příliš vysoké. Kombinace klavírového bitu a refrénu ošéfováneho Klárou Vytiskovou ze skupiny Toxique mě nutí skipas slohy a užívat si jen refrény.

 

Abychom se ale věnovali podstatným věcem kolem Inside. Deska má oficiální release date nastaven na 10. 6. 6. 2010, no predobjendnávať už můžete na webu Inside crew , za 200 českých plus poštovné a balné.  Desku zastřešuje label Dick'n'Roll s distribucí přes EMI a také ji najdete na stále více populárním kupujorignal.cz .  Pokud máte cestu do Prahy právě v den vydání tak se vsaďte v baru Dirty Dog, kde si budete moci pokecat s klukama.  Křest pak proběhne v klubu lávka v sobotu 26.6.2010.

 

   

 

 

 

 


počítadlo.abz.cz